Shopping, Today

Idag

Idag kommer bli en lång dag. Jag tänkte ta mig en tur upp till Stockholm på förmiddagen och shoppa lite. Det var verkligen år och dar sedan jag var uppe och strosade runt i storstan trots att jag egentligen bara “bor” 1 timme bort.

Efter ett par timmar på stan bär det av mot Medborgarplatsen och till en salong för att få en ansiktsbehandling + fransböjning. Det ska bli skönt att bli lite ompysslad. Där kommer jag även att träffa Siro, och det ska bli väldigt roligt! Det ska bli lite av en julmiddag hemma hos henne senare på kvällen också.

Sen åker jag och Adde söderut, i helgen ska vi packa inför Kanada. Det är en hel del som ska med, men det känns inte som att något är livsviktigt så vi får väl se hur det kommer att gå.

Innan jag åker upp skulle jag behöva fixa lite småsaker här hemma först. T.ex. den utlovade tryffelsmeten (till på söndag) skulle behövas göras, små-fix med sjalarna, ett litet pynt som har velat göra länge (kanske blir det en present också), städa undan och en lass med tvätt – men det kommer nog att gå.

Somnade rätt sent inatt och känner mig ganska trött och har ont i kroppen, men det kommer nog bli en bra dag trots det tidiga uppvaknandet.

Det kommer blir mycket bilder från idag, hoppas jag, med det får vi ta senare ikväll, kanske tom hemma hos Siro eller kanske i bilen söderut, eller kanske rent av imorgon, vi får se hur länge orken sitter i idag.

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Du kanske också gillar…