Food, Recipe

Maaaaaaaaat!

Dagens lunch kanske inte blev den absolut snyggaste men den blev garanterat god. En kasslerpasta sås med fullkornsspaghetti, med grönsaker. Jag är inte speciellt förtjust i kassler därför stekte jag på den ganska bra innan jag tillsatte såsen så då blev den lite mindre kassler-konsistensig. I sista sekunden hade jag även i lite sambal oelek och det blev riktigt gott. Lite styrka men samtidigt en väldigt mild och krämig sås.

Fräs hackad lök, champinjoner och paprika i lite smör. Därefter lägg i kasslern och lät den steka tillsammans med grönsakerna. Efter en stund tillsätt lite purjo och lät fräsa ihop. Häll i matlagningsgrädden och krydda (med det du vill ha) t.ex. en buljongtärning, salt, peppar, sambal oelek och salladskrydda. Koka spaghettin. När spaghettin är klar, häll av den och blanda servera till pastasåsen. Ha gärna en sallad vid sidan av.

Du kanske också gillar…