Fashion, Me, Recipe

SuperShoppat

I helgen var jag och Adde på stan (i Norrköping) och tittade lite i affärer. Vi skulle träffa familjen J senare på dagen så det blev bara en liten snabbis. Jag behövde mascara och eftersom jag typ nästan enbart använder Lancôme’s L’Extreme blev det den den här gången också – jag tycker den är helt briljant och vill inte ha något annat!

Även min ansiktstvätt var slut så det fick bli en sån flaska också. Min favoritmärke när det kommer till hudvård är Clinique. Och absoluta favoriten är Rinse-Off Foaming Cleanser. Den innehåller små små glänsande pärlor, otroligt dryg och är verkligen en sån där lyx i vardagen kräm =)

När vi kom fram till kassan fick vi veta att om man köpte 2 Clinique produkter fick man en Bonus. Och av erfarenhet vet jag att deras Bonusar är riktigt roliga och prisvärda. Så vi fick gå tillbaka till montern och leta reda på en till Clinique produkt och för att vara ärlig är det inte helt lätt att hitta något att köpa, för att man “måste”. Men det fick bli en annan beprövad favorit, som man aldrig kan få för mycket av, Superbalm Moistureizing Gloss i färgen 02 Raspberry.

Bonusen denna gången var 8 produkter i varierande storlekar och användningsområden. Perfekt för att testa produkterna men samtidigt tillräckligt mycket för att användas flera gånger.

Innehåll: Lash Doubling Mascara, Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer, Turnaround Instant Facial, Moisture Surge Extended Thirst Relief, Dramatically Different Moisturizing Lotion, Liquid Facial Soap, Colour Surge Eye Shadow Trio och Long Last Glosswear SPF 15 i färgen 08 Guavagold.

Något jag verkligen tycker om med Clinique är att dom har tänkt på allt. Produkter som är sköna att använda, som inte luktar, som inte kletar, som är vardagslyx som har solskyddsfaktor i sig… Det är underbart att de har tänkt efter, tänkt på vad kunden vill ha.

Det är därför jag i stort sett enbart använder Clinique produkter (förutom Mascara), det är värt dom extra kronorna – helt klart!

Du kanske också gillar…