Photography

TisdagsTema: Rättvist

Utmaningen: Jag fick ett mail med en önskan om tema från Åsa som skrev följande:

Imorgon tisdag (20 oktober) äger den så kallade Nordic Fairtrade Challange rum. En fikatävling mellan de nordiska länderna om vem som kan dricka mest Rättvisemärkt kaffe. Tänkte att Fairtrade/Rättvisemärkt skulle kunna vara ett fototema för morgondagen?

Jag tänkte att det kanske vore ett lite smalt tema, men det är värt att uppmärksammas och så vidgar vi temat till rättvisa. Naturligtvis är det kul om ni gör något på fairtrade/rättvisemärkning, men all slags rättvisa är bra.

Jag har funderat länge på detta temat, det var inte helt lätt att komma på något. Men så fort jag gick ut i köket såg jag direkt vad jag skulle fota. Adde och jag har varit borta sen i torsdags i hus # 2 och därmed är det bara lillebror som har varit hemma. Under den tiden har han stökat ner i köket. Eftersom det var rent i diskmaskinen borde han har tömt den och fyllt på med nytt men, han tyckte tydligen inte att det var viktigt.

Hur rättvist är det egentligen att jag ska behöva tömma diskmaskinen (det var jag som fyllde den i torsdags), och fylla på den igen – VARJE DAG! Någon gång vore det ju trevligt om man slapp komma hem till ett stökigt hus…

Därför blir dagens bild ett mindre stökigt kök, jag hann ju städa upp lite innan jag såg till att fota, dum som man är…Fler TisdagsTeman hittar ni här.

Du kanske också gillar…