Food, KFC

Kräftskivehelg del 2

När vi vaknade på lördagsmorgonen blev det frukost och där efter blev det jobb för oss och Grevinnan & Jugge. Vi såg till att dom fick jobba helt enkelt =) Vad ska man annars ha kompisar till liksom? Frida och jag höll på i köket och i vardagsrummet med små piffande och sånt. Adde fixade taklister och Jugge klippte gräset. Och en massa annat småplock som behövdes fixas innan vi fick fler gäster.

Vid lunch kom K2, K3, Berget och A2. Efter en rundtur och lite små snacks å blev det lunch i form av kycklinglasagne med höstgrönsaker, en av mina favoriter just nu.

Jag gillar att variera lasagne med något helt nytt – kanske till och med oväntat. Jag tyckte i alla fall att det blev väldigt smaskigt.

Efter lunchen blev det en promenad i stora byn. Mysigt och lite frisk luft behövde vi alla 8. Byn är ju inte så stor så det tog ju inte alls lång tid.

När vi kom hem igen så blev det lite Guitar Hero! Jag tror att alla tyckte det var roligt och de var förvånansvärt duktiga. Det blev många låtar och många spellistor.

Vi satte även igång bastun och tog oss ett bad, i alla fall dom som ville och hade tid.

Sen var det dags för kräftskivan. Vi hade alla gjort lite småsaker till buffén och allt var supergott. Västerbottenpaj, kantarellpaj, sallad, citron och chilimajonäs, romsås, Ajvarbröd, smör och ost – allt man behövde.

Självklart fanns det ju en massa kräftor också – mums!

Vi hade ju sett till att alla hade tagit med sig en snapsvisa, egenskriven eller egenhittad på nätet. Så vi hade 8 st snapsvisor som vi sjöng åtminstonde 2 gånger om. Så vi hade självklart en hel del olika flytande hjälpmedel =)

Till efterrätt blev det kaffe och en inte så vacker, men desto godare Chocolate Heart Attack Cake. Gott, mycket gott!

Sen blev det lite mer GH och andra påhitt.

Fantastiskt goda drinkar, K2 och Berget hade gjort varsin. K2 – Hallon och ananasdrink och Bergets – Fläder och myntadrink.

Efter en otroligt lyckad kräftskiva blev det sen dags att krypa till sängs…

Du kanske också gillar…