KFC

Kräftskivehelg del 1

Förra helgen hade vi kräftskiva med mina barndomskompisar, K1, Berget och Fritch (Grevinnan). Vi är ju 4 tjejer som har hängt ihop sen öppna förskolan och vi försöker träffas så ofta vi kan men tyvärr har vi lite svårt att få ihop det alla 8 (vi + respektive) ibland. Efter mycket planering så kom vi fram till sista helgen i september och det är faktiskt den andra gången vi är tillsammans alla 8 och nu blev det äntligen av, i HUS # 2.

Helgen började faktiskt redan på fredag morgonen, när Jugge (Grevinnans fästman, snart man) tog tåget ner till Norrköping och han och Adde åkte ut en sväng med båten. Dom kom hem och vi åt lunch, en väldigt bränd sådan, och sen bar det av in mot stan igen för en sista shopping inför helgen.

På kvällen började pojkarna bygga på bastun, som tidigare har varit vårat förråd, för att få det klart inför helgen. När jag tittade till dom såg det ut som dom hade det väldigt roligt.

Ölen flödade och pojkarna hade det bara bra =)

På kvällen kom Grevinnan ner och så blev det middag, kalvgryta med ugnsbakadpotatis. Mycket smaskigt tyckte jag i alla fall. Tyvärr blev det inga bilder på maten, jag hade fullt upp med att inte vara förvirrad.

Efter mat och lite vin satte vi oss och spelade Guitar Hero – så nu har vi lyckats förstöra ett par till =)

Bilden är en bild på Jugge – Bilden i sin helhet är otroligt rolig, Adde, Jugge och Grevinnan står med sina instrument och gör Rock-uttryck ;-). Men tyvärr kan jag inte visa dem – lite för privata =)

Det var otroligt roligt! Så efter många låtar och byta instrument tog vi kväll.

Du kanske också gillar…