Me, Recipe

Superkuren

Jag är förkyld så in i bomben och mår verkligen pyton. Förra gången jag mådde så här dåligt tog min mamma med sig några Panadol (Panodil) påsar som man blandade med varmt vatten och jag mådde helt underbart. Dom smakade honung och citron och gjorde mig varm, glad och mycket mycket mindre sjuk.
Tyvärr har jag inga påsar kvar, jag använde slut dem förra gången 😉 De fick ju mig att må så mycket bättre. Så jag testade att göra min egen idag.

Jag har krossat en Panodil, tagit en sked honung och en sked citron, sen slog jag på varmt vatten. Funkar men inte alls lika gott som påsarna var, men jag får se om dom hjälper … kanske blir min nya huskur =)

Undrar om jag kan blir beroende av min nya superkur =)

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. säger:

    usch då nej att vara sjuk/förkyld är aldrig kul men jag hoppas du får en trevlig helgKram Lotta

  2. Go kväll!Ja, det är helt rätt, man köper påsarna på apoteket! Men prova gärna den andra kuren också…hela influensan kan bli lite roligare…om du har tur *fniss*Lycka till!//L

  3. Hej!Tänkte bara tipsa om att Panodil faktiskt finns på påse! Tror att den smakar lite svarta vinbär, om jag inte minns helt fel….riktigt bra dryck faktiskt! Annars kan du ju prova min huskur: tea, färsk ingefära, citron och whiskey! Är du riktigt modig kan du riva i en klyfta vitlök också 🙂 Krya på dig!//L

Kommentarer är stängda.