Blog

Vita Gåvor Prickigt/Rutigt/Randigt!

Jag måste erkänna att prickigt, rutigt och randigt är inte riktigt min grej. I alla fall inte i inredningen. Jag gillar vitt och andra enfärgade detaljer men jag är faktiskt inte så förtjust i mönster. Det gör ju att denne omgången av Vita Gåvor är lite svår för både mig och min hemliga vän.

Nu känns det som att jag är jättetjurig och svår, men jag menar inte att jag hatar mönster, men jag har bara inte hittat något själv som har kommit in i vårt hem. Men det gör ju inte att jag inte kommer tycka om något jag får.

Jag har gått runt i huset och kollat lite, efter mönster och det enda jag hittar är stor “rutiga” farmors handdukar i köket. Yep, that’s it…

Men det enda jag säger är, försök och ändra min smak – jag tror nog inte det egentligen är så svårt, Green Gate porslin är ju väldigt gulligt 😉

Du kanske också gillar…