Hansson, Today

Igår

Igår åkte vi till Linköping en sväng för att gå på Biltema, Ikea, Ikano, Elfa osv. Först såg vi till att käka på Burger King och ringde till Hansson för att se om han ville åka till Biltema. Kul när man kan umgås lite spontant. För någon konstig anledning ville han det ;-). Vi gick runt på Biltema i säkert någon timme och letade efter båtprylar som vi skulle ha.

Bland annat blev det dynor, paddlar, båtshake, diverse lås, flyt-nyckelring, linor, tutor och en massa annat som jag inte riktigt är helt hundra på vad dom är till för. Det var i alla fall en hel del saker, en hel proppfylld kundvagn på väg till bilen =)

Adde sprang omkring som ett yrt höns och plockade ihop grejer och jag och Hansson stod och skrattade och pratade strunt. Skojigt =)

Sen gick vi till Café Tornby och fikade och snackade mer strunt och skrattade lite till.

Sen blev det några till affärer tills vi åkte hemåt. Vi var hemma strax innan 21 och kände att det var dags att inte göra så mycket mer. Men magarna kurrade så vi stekte lite fiskpinnar och snodde ihop potatismos lite snabbt.

Igår var alltså tillägnat båten, som fortfarande inte har något namn, och det blev tyvärr ingen premiär tur, men det blir det idag =) Solen skiner och det är relativt varmt. Så vi tänkte packa en korg med lite fika och ta våran lilla pärla – out for a spin =)

Tjing!

Du kanske också gillar…