Food, Today

Midsommar

Vi hade en fantastisk midsommar hos familjen J. Det blev mycket mat och dryck, skratt och prat och massor med skoj. Adde och jag tog husbilen till Norrköping och ställde de den på familjen J’s parkering och som jag berättade tidigare var det lite av en trial-run för våra kommande resor.

När vi kom fram bjöds det på midsommarlunch och vi fick till och med sällskap av de äldre barnen. Totalt var vi alltså 7 st. Mycket dricka blev det 🙂 För vi var ganska fnittriga och sega efter maten.

Jag som inte brukar tycka om sill älskade både midsommarsillen och senapssillen. Så jag är nästan sugen på attköpa en burk till att äta någongång. Jag var otroligt mätt efter maten, det var så himla smakigt. Då tog JayJay fram en hemmagjord jordgubbstårta. Jättegod och mycket fin. Jag fick till och med en alldeles egen Café Latte! Det kallar jag att ta hand om sina gäster ;-).

Efter maten rullade vi ut i trädgården för lek med barnen. Ja, i alla fall AyJay och Adde lekte med HC och TC medan jag solade och JayJay vilade. Det var fantastiskt mysig i solen och vi hade inte sett en droppe regn hela dagen vilket var väldigt trevligt. Efter lek och skratt i solen, var det dags för middag.

Och åter igen blev det god mat och god dricka. Även nu blev det mycket skratt och prat, och ganska mycket om vandringen som pojkarna är på nu samt semestern på Gotland.

Efter maten blev det efterrätt och god dryck. Och ännu en Café Latte ;-). Under middagen började det regna och det fortsatte ganska länge under kvällen.

All sorters sprit fanns det att smaka på, till och med Absinth! Jag har drukigt det tidigare och då tyckte jag att det smakade riktigt äckligt. Men nu var det faktist riktigt gott.

Efter mycket prat och skratt var det dags att knyta sig vid halv 2. Vi smög ut i husbilen och i alla fall jag somnade som en stock. Det var lagom kyligt där inne pga regnet men det gjorde oss nog bara gott.

På morgonen åt vi frukost och därefter åkte vi hem för att se till att packa Addes packning till fjällvandringen.

Tack för en otroligt rolig midsommar, familjen J!
Hoppas vi får fira tillsammans i många år framöver!

Du kanske också gillar…