Today

NYHET: Dagens outfit

Idag skulle bilen, Baby-T a.k.a Forden, in på service så det blev att gå upp tidigt på morgonen och åka iväg till Norrköping med två bilar. Iofs har jag gått upp strax efter 5 de senaste dagarna eftersom jag inte varit trött men idag kändes det svårare. Det var iofs dags att rulla på Peugeoten, som inte fått något fint namn ännu, så det var väl bara bra egentligen.

Förra gången vi var förbi servicestället blev allt bara b*js, så jag höll verkligen tummarna idag, för att allt skulle gå smidigt.

Jag körde självklart Peugeoten och här har ni även dagens outfit bild . Jag har på mig en lila klänning från Kappahl, 199 kr på rea och svarta tajts från Åhlens, 149 kr Haha – fylld med humor idag….

På vägen till Norrköping föreslog Adde, via Walkie-Talkie (som vi testade iför semestern) att vi skulle äta frukost i stan. Det var ju så klart en strålande ide! Så vi stannade till vid Lindahls – som troligtvis har de godaste mackorna i stan – Bagarbod i Risängen. Jag beställde en Salami/Briesmörgås och Adde beställde en skink/ostsmörgås. Tyvärr hade dom ingen Latte eller någon annan sorts kaffe förutom vanligt kaffe. Det var lite minus, eller mycket minus faktist. Men smörgåsarna var väldigt goda, så en Cola Light till blev helt ok.

Därefter åkte vi hemåt och började med packningen av husbilen, inför 2 veckorssemestern på Gotland. Vi har aldrig åkt iväg med husbilen under någon längre tur så det ska bli väldigt spännande att se hur det blir. Känns lite knasigt att ha tillgång till ett fullt fungerande mobilthotell och inte använda det. TACK SVÄRMOR OCH SVÄRFAR!

Packningen gick inte så jättebra men det löser sig nog i sista sekunden som vanligt. Men det är ju för fasiken inte bushen vi ska till så saknar vi något så fixar vi det i Visby. Många listor blir det och många små kom-i-håg-lappar, men vi ska nog fixa med oss allt.

Du kanske också gillar…