Today

Glad midsommar!

Tänkte bara önska er alla en jätteglad midsommar och jag hoppas att alla får njuta av lite sol i alla fall. Vi ska fira hemma hos familjen J, samt kanske åka och titta på någon pinne, som någon så fint sa ;-). Vi tar husbilen som en trial-trial run inför våran husbilsweekend, som är en trial run, för våran 2 veckors Gotlandsresa i juli.

Dagens bild, behöver kanske inte så mycket förklaring, utan vi hoppas helt enkelt på att det ska bli varmt och skönt. Kunde ju ha blivit en lite somrigare bild men hur kul skulle det egentligen vara ;-).

Mamma, pappa och Tim, hoppas ni har det riktigt skönt i Dubai. Drick några nubbar och sjung OP för oss också. Svärmor och svärfar hoppas ni får fint väder och njut av sillen. Och till er alla andra, vi saknar er! och såklart Njut!

Du kanske också gillar…