Adde, Food, Today

Fredagsmys

Adde och jag var och mös lite mitt på ljusa dagen några fredagar sedan, vid kanalen i Södertälje. Wendela Hebbes Hus servera mat både till lunch och middag och det är en jättemysig miljö. Jag kan speciellt tänka mig att sitta där på en solig kväll och verkligen bara njuta av atmosfären. Visst är ser det ganska mysigt ut!!!

Från Wendelas Vänner:
I Wendela Hebbes Hus i Södertälje har vi spännande kulturprogram året om. Restaurangen har öppet varje dag utom söndag från 11 till 15. På onsdagar-lördagar även kvällsöppet. Lokalen är idealisk för födelsedagar, minnesstunder och liknande med upp till 50 gäster.

Museet på övervåningen har i stor utsträckning möblerats med möbler och tavlor som varit i Wendela och Signe Hebbes ägo. När Signe Hebbe dog 1925 överlämnades en betydande del av Wendela och Signe Hebbes bohag till Musikmuseet i Stockholm. Museidelen är normalt öppen för besök måndag-fredag mellan 12 och 14. Guidad visning lördagar kl 14. I bottenvåningen finns en mindre museibutik.

Du kanske också gillar…