Blog

Mono-Use

Igår var det ju måndag och tanken var att skriva om Mono-Use Monday men det bliv inte så, därmed blir det ett lite större inlägg med Mono-Use Gallore istället från webbutiken amerikanska Harriet Carter.
Bagel Guillotine – Peanut Butter & Jelly Spreader – Heated Ice Cream Scoop – Chicken Rack – Banana Saver Clip – Banana Slicer – Cookie Pans – Condiments Set – Microwave S’Mores Maker – BBQ Salt & Pepper Shaker – Corn Ripper – Microwave French Fries – Bacon Genie – Syrup/Honey Dispenser – Breading Tray Set – Shell Maker & Cookbook – Strawberry Slicer – Tomato Slicer – Gt Xpress 101 – Pineapple Slicer
Alla dessa prylar är ju verkligen jättesmarta, hjälpredor för olika vardagssysslor men jag kan inte riktigt se en endaste där dess enkelhelt överstiger dess platsstjälande och dess utbytbarhet. Tyvärr… Eller vad tycker ni???

Du kanske också gillar…