Blog

Swap Trädgård

Äntligen är Vita Gåvor swapen – Trädgård igång – jag har precis mejlat alla medlemmar och tilldelat hemliga vänner. Det är väldigt spännande att se vad folk hittar på som gåvor.
Jag tänkte försöka hjälpa min hemliga vän genom att svara på några frågor som kanske ger en liten ide om vad jag gillar och inte gillar 🙂

Men eftersom vi har 2 trädgårdar så tar jag och svarar angående den ena, Hus 2.
Hur ser din trädgård ut? Det är en två delad etage trädgård med en stor ek och många björkar. Det finns några rabatter men mestadels fleråriga gröna växter.
Tycker du mest om blommor, träd eller gröna växter? Jag älskar träd! Jag älskar ekar och björkar. Visst är det fint med blommor men jag gillar mest träd. Jag gillar även grönsaker och frukter och planterar gärna sånt.
Hur ser din drömträdgård ut? Den är fylld med fruktträd, några ekar och ett par björkar där man kan hänga en hängmatta. Gräset är tjockt och mjukt. Runt trädgården går en ganska tät häck så man kan vara lite för sig själv i trädgården. Självklart finns det lite skugga där man kan sitta och fika hela dagarna. Det finns gärna en pool också – om man nu ska drömma 🙂
Vad saknas i din trädgård? En pool och vackra lyktor.
Hur dekorerar du i trädgården? Med lyktor och ljus. Inte så mycket för tomtar och grodor och sånt där annat som man kan ha i trädgården. Jag tycker att naturen dekorerar nog.
Vad gillar du för färger i trädgården? Jag är ju alltid svag för rosa, men jag tycker det är häftigt när det är starka vackra färger också.

Hoppas jag hjälper min hemliga vän lite i alla fall!

Du kanske också gillar…