Food Today

The BBQ season has begun

I helgen var Siro hemma hos oss. Mycket skratt, prat och god mat. Även årets första grillning blev det. Jag marinerade kycklingfiléer i egengjord marinad i ett dygn och gjorde en grekisksallad med fetaost, svarta oliver, rödlök och champinjoner. Till det gjorde jag en helt sanslöst god Tzatziki med massor av vitlök ;-). Adde grillade kycklingarna helt perfekta, mjuka och saftiga. Till efterrätt blev det även världens godaste och lättaste cheesecake.

Jo då, vi drack både Libanesiskt vin och kaffe Karlsson. Det var jättesmaskigt. Tyvärr var vi alla väldigt trötta så vi gick och la oss strax efter elva. Skönt eftersom vi var uppe kvart i 6 på söndagmorgonen för att åka och hämta mamma på flygplatsen.

Mycket trevligt var det, som vanligt. Vi längtar redan till nästa gång ;-).

Du kanske också gillar…