Design Me wantee

Give me sommar och sol

Sommaren är väldigt långt borta men ändå drömmer jag om att bada, grilla och att ha pick-nick. Det finns inget som är så trevligt som att ta sig utomhus och spendera hela dagen med att bada och sola och umgås med vänner. Har man även med sig trevlig mat och kanske en flaska vin eller ett par öl blir dagen fulländad.

Vi har en eller två frysväskor, ja såna där fula som alla har. Men de är ju väldigt smarta om man behöver ha med sig mat som är i kylbehov eller för att kunna hålla drickan kyld. Men vi har dock ingen pick-nickväska eller korg.

Hos Anna Doll Online hittade jag en pick-nickkorg från Design Arty Inter som heter Pique och är väldigt smart. Korgen har lock, är ihopfällbar, gjord i syntetväv alltså smuts avvisande och har en dragkedja runt om. Samt att den är väldigt lätt vilket alltid är trevligt för man lyckas ju alltid fylla korgen med en massa tungt ändå. Sen att den är billig, 169 kr, är ju faktist bara ett plus.

Du kanske också gillar…