Food, Hansson, Media, Today

Lördag i Linköping

Igår åkte vi till Linköping för att umgås lite med Hansson. Första gången i hans riktigt fina lägenhet med massor av smarta lösningar 🙂 Hemma hos Hansson finns det även en underbart söt liten kisse som jag blev helt kär i. Hon är ca 1,5 år gammal och är i silver tabby färg och så lekful och god. En perfekt katt helt enkelt. Snacka om att jag mådde prima 🙂

Sen gick vi ner på stan och käkade på Butterfly – en resturang som Hansson rekommenderade, som har vedeldad pizza och annan á la carte mat.

Vi åt pizza alla tre och jag var väldigt nöjd. Jag tog en Mozzarella med tomatsås, mozzarellaost, kyckling, curry, soltorkad tomat, vitlök och ruccola – vilket lät lite väl udda men den var riktigt god.

Pojkarna tog Moses special med tomatsås, ost, oxfilé, fläskfilé, lök, sparris, tomat och bearnaisesås – båda två och den var också god. Och förutom att pizzorna var väldigt goda var de också väldigt stora. Jag orkade inte hela min, det hade räckt med en 1/2 pizza.

Några av de andra gästerna hade tagit fläskfilé eller oxfilé och det såg inte fy-skam det heller. Det är helt klart en resturang jag skulle vilja gå tillbaka till. Priserna är överkomliga och maten är god. Servicen var både snabb och trevlig så jag tycker helt klart resturangen får en 4:a.

Därefter gick vi vidare till biografen och såg Valkyria. Den var helt ok men som Adde sa när vi åkte hem, den var lite “monoton”. Alltså typ när skådisarna borde ha blivit jättearga, jätteledsna, jätterädda så blev de bara måttligt rädda… Det kändes som att de hade band på sig att inte spela för mycket. Men en väldigt intressant film som fick mig att inse att jag kan alldeles för lite historia. Så det är något jag måste se till att börja bättre på.

Dagen/kvällen var mycket trevlig! Tack Hansson 🙂

Du kanske också gillar…