Design

designboom tävling

Jag hittade en tidigare tävling som designboom anordnade för designers för hela världen. Det kom in ganska många bidrag, 3566 designers från 89 olika länder och dom är väldigt läckra och alla i silver. Jag har 4 favoriter, men här kommer den första som vann 3:e pris.

Designens namn: Sharky
Designer: Pablo Matteoda, om gentinga

Designerns egna ord:
INFUSION means to extract certain properties from an soluble ingredient such as tea leaves , herbs or fruit by soaking in liquid (water) until it gets saturated. So we can say that a infuser is the in charged of make this happen. This is a ludic point of view about the color given off from the phenomenon, wich makes more interesting the waiting of the whole process.

Jag som ÄLSKAR hajar tycker den här är helt brilliant. Jag skulle älska att ha en sån här hemma. Undrar om man kommer kunna köpa den nån gång, i så fall kommer den få bo hemma hos mig…

Du kanske också gillar…