Design

Water colors

Detta tyckte jag var otroligt läckert. Det är alltså så att det finns kakelplattor som reagerar med färg beroende på hur varma de är och hur varmt vattnet som “duschar” ner på dem är. Så om man kaklar hela duschen så kan det se ut som på bilden beroende på var vattnet hamnar och hur varmt man har vattnet. Visst är det riktigt läckert?

Utan vatten är kaklet svart och så blir det olika färger beroende på temperaturen. Jag skulle älska att ha sånt här kakel i min dusch – jag som är så visuell – det skulle verkligen vara en riktig pick-me-up-er på morgonen, eller hur?

Kaklet kommer från Ultra Glas och om man är intresserad av att köpa det i Sverige ska man kontakta Sovereign Leather Innovations Pvt Ltd. i Mumbai, Indien.

Häftigt men troligtvis inte helt billigt!

Du kanske också gillar…