Design, Food

Williams-Sonoma (part 1)

Williams-Sonoma har de mest fantastiska köksprodukter, knivar och matlagningstillbehör. Om jag bodde i USA vet jag inte riktigt om jag skulle kunna hålla mig ifrån affären. Jag skulle troligtvis köpa allt jag kunde få tag i. Skrämmande! Tur att man inte bor i USA, eller hur?

Tänkte jag skulle visa mina favoritprodukter i några olika inlägg och först ut är bakplåtar.

Baguetteplåt eller lantbrödplåt. Används i affärer för så kallad bake-off bröd och jag vet att egen erfarenhet att denna plåt rockar! Baguetterna blir perfekta. Det är små små hål i hela plåten som gör att luften kan rotera runt brödet och tillaga brödet från utsidan in. $27 kostar den men jag undrar om man skulle kunna få tag i en billigare i Sverige? Kanske med hjälp av en butik?

Bakplåt Non-stick Goldtouch. Används för att få perfekta småkakor med en non-stick yta så att man slipper använda bakplåtspapper och slipper ha äckliga och kladdiga plåtar. Jag vill så gärna att det skulle vara sant, men det känns lite som en dröm… Men om det funkar skulle jag betala många pengar för den sån här plåt, hos WS kostar den $27.

Chocolate Bar Brownie Pan. Helt brilliant brownie plåt i formen av en chokladkaka. Jag älskar! Jag behöver inte säga mer… Kostar $29.95, come to me…

Corn-on-the-Cob (majskolv)plåt – används inte så mycket i Sverige eftersom vi inte äter så mycket cornbread men det är ju en väldigt kul ide, spännande form. Kostar $15.

Pizza Sticks Pan. Gör 5 st olika pizzor med olika toppings, rolig ny pizzaform, enkel att äta och rolig att göra. Alla i sällskapet kan få en personlig pizza. Jag har faktist en liknande form, men min är lite mer som båtformar istället. Rolig ide om man är flera och man vill laga lite rolig stå-runt-och-snacka-mat. Kostar $24.95 på WS men jag köpte den för 20 kr på en lågprisbutik.

Du kanske också gillar…