Media

TV avslut

Många serier som har avslutats nu innan jul dels pga striken dels ekonomiläget i världen. Otroligt synd för flera av mina favorit serier är numera borta – Boston Legal, Shark, The Shield och Womens Murder Club.

The 4400 – Alias – Angel – A-Team – Arrested Development – Beverly Hills 90210 – Boston Legal – Buffy, the Vampire Slayer – Cashmere Mafia – Close to Home – Dead like me – Dirty Sexy Money – Do Not Disturbe – E-Ring – Gilmore Girls – Good Eats – Hex – Hjälp – Hyperdrive – Invasion – Kidnapped – Killer Instinct – Kommissionen – Kvarteret Skatan – Lipstick Jungle – Little Britain – MacGyver – Medicinmannen – Miami Ink – Men in Trees – Pushing Daisys – Profiler – Sex and the City – Six Feet Under – Shark – The Shield – Sleeper Cell – Silk Stalkings – Touching Evil – Twin Peaks – Ultimate Force – Veronica Mars – Wanted – Womens Murder Club – X-Files – OZ

Du kanske också gillar…