Food Hansson

Söndagsfrukost

Förra söndagen, när Hansson var hos oss, fixade vi Amerikanska pannkakor till frukost och det var väldigt gott kan jag lova! Jag använde mig av Nigellas recept från Nigella Express. Där stod även ett “recept” om hur man gör enbart mjölblandningen så att det går lite fortare att laga pannkakorna nästa gång. Sånt gillar jag, alla shortcuts som går fast ändå från scratch!

Hansson frågade om Nigella var lite av min Husgud och jag antar att det är lite så. Jag gillar hennes sätt att laga mat, hon är inte kock – hon har lärt sig själv och gör lite små mystiska grejer. Hon är bra helt enkelt…

Pannkakorna var helt fantastiska – jag brukar inte gilla Amerikanska pannkakor – för mjöliga och för tjocka, men dessa var underbara! Helt klart något vi kommer göra snart igen. Jag har lovat att göra dem när Sirine kommer på besök nästa gång 🙂 Eller hur Siro?

Du kanske också gillar…