Wedding

You are loved…

När vi gifte oss och hade den svenska bröllopsfesten hade våran toastmaster Sofia hennes syster Anna (även mina syslingar) hittat på en rolig grej för oss. Dom hade skrivit våran adress och datum på 52 vykort och hängt upp på ett snöre som dom hängde upp i salen där vi åt middag. Därefter bad dom alla gäster ta ett kort och se till att skicka det till oss under datumet som det stod på vykortet. Med andra ord skulle vi potentiellt få ett vykort i veckan och inte känna oss “bortglömda” under vårt första år som gifta. Vi tyckte båda två att det var en fantastiskt rolig ide och har väntat på att vykorten ska dyka upp. When we got married and had the Swedish wedding party our toast master Sofia and her sister Anna (my second cousins) made up quite a funny thing for us. They wrote our address and a date on 52 postcards and hung them on a string that they hung in the ballroom where we had our diner. Thereafter they told each guest to take a postcard and make sure to send it to us on the date on the card. In other words we would get one postcard per week and not feel forgotten during our first year as newly weds. Both of us thought it was a really awesome idea and we have been longing for the letters to come along.

Nu har dom börjat dyka upp men vi har inte riktigt fått alla som vi “borde” men vi väntar ändå :-). Tänkte jag skulle visa upp dem här så ni också får se dem och så får dem som skickar se att vi fått dem. They have now started appearing in our mail box although we haven’t recieved all that we “should” have but we are still waiting ;-). I thought I’d show you all the cards and let the people who sent the cards know that we have gotten the postcards.

Från min älskade Berget fick vi det första kortet. From my beloved Berget we recieved the first card.

Från familjen Finn fick vi kort # 2 – dock råkade jag köra kortet i diskmaskinen så det är lite trasigt men det är fint ändå ;-). The second card was sent by the Finn family – I accidentally ran the card through the dish washer so it’s somewhat ripped, but it still looks great ;-).

Kort # 3 kom från grannarna från Solweig och Bernt. The third card was sent by our neighbors Solwieg and Bernt.

Nästa söta kort fick vi från älsklings Berget (igen 😉 ) And the next, the forth card card we recieved from Berget again ;-).

Du kanske också gillar…