Design

Let there be wine

Snygg “upphängning” för vinflaskor. Dom kommer lite ur vägen och det blir lite fint att titta på också. Stilrent och simpelt, som det ska vara. Närmare 90 dollar kostar den. Men egentligen är inte den här så himla svår att göra heller. Det skulle ju fungera på samma sätt med en målad (i valfri färg) rundad träbit med hål. Billigare och kankse lite roligare att ha för att man själv har gjort den. Vinstället och bilden kommer från Hanneby.

A beautiful “rack” for wine bottles. Out of the way and nice to look at too. Elegant and simple, like it should be. About $90 but it shouldn’t be to hard to make yourself. A rounded painted piece of wood with slanted holes. Cheaper and maybe fun to have made it yourself. The wine stand and picture from Hanneby.

Du kanske också gillar…