Gotland

The Weekend

Nu bär det av till Nynäsham för att åka färja till Gotland. Det ska bli väldigt roligt att träffa Anna igen samt njuta av Visby när det inte är så himla mycket turister över allt. Älsklingen kom hem kl 04 inatt, från Tyskland och vi har inte sovit så där jättemycket. Men vi är pigga och nästan helt krya – och förväntansfulla. Hoppas ni alla har en trevlig första advent! Troligtvis hörs vi inte förens nästa vecka. Ciao!!!

Oh föresten, jag tänkte bara tipsa om att jag har lagt upp massor med bilder på pashmina sjalar, som är till salu, på min hemsida. Gå gärna in där och kika… Hoppas ni hittar något fint eller en underbar julklapp.

We are off to Nynäshamn to take the ferry to Gotland. It’s going to be great to see Anna again and enjoy Visby when it is not filled with summer tourists. My baby came home at 4 a.m. from Germany and we haven’t slept that well. But we are awake and almost not sick but excited. I hope you all have a great first Advent! See you next week. Ciao!!!

Oh by the way, I just wanted to tell you all that I’ve uploaded pictures of my pashmina schals again, that are for sale, on my webpage. Please go in there and check them out… You might find something you like or a great Christmas present!

Du kanske också gillar…