Design

Electrolux

När jag bodde i korridor var en av de värsta grejerna att man var tvungen att dela kyl med 8 andra. Ibland fick man ha en egen hylla men för det mesta delade man hylla med andra. Det betydde ofta att man inte fick ha sina saker ifred och att maten bara kunde försvinna. Att kylskåpsdörren var öppen stup i kvarten var också ett stort problem. Det är svårt att förklara för någon som inte har levt ett korridorsliv. Men därför är detta kylskåpet, Electrolux Flatshare, helt genialiskt och något som jag tycker att alla korridorer borde skaffa. Ett fack för varje person, där man både har ett “högt” utrymme för mjölk och ett lågt för annat. Och behöver man mer utrymme är det bara att lägga till ett extra fack. Brilliant!

When I lived in a dorm one of the worst things was the sharing of the fridge with 8 others. Sometimes you werelucky and had your own shelf but most of the times you had to share with others. Which often ment you’r things weren’t left alone and your food could misteriously disapear. And the fridge door being left open was a constant issue. It’s hard to explain this problem for someone who hasn’t lived in a dorm. However this compartmented fridge, Electrolux Flatshare, is genious and something I think should be obligatory for every dorm. A compartment for each person where you have both a “high” part for milk and a “low” part for other things. And if you need more space just add another compartment. Brilliant!

Du kanske också gillar…