Dubai

Dubai

Den 19:e december åker jag och Adde samt lillebror till Dubai för att fira jul med mamma och pappa. Det ska bli väldigt skönt med lite värme och vi ska vara borta tills den 30:e december. Tyvärr betyder ju det att vi inte kommer kunna fira jul med svärföräldrarna i Kanada och det känns tråkigt. Adde och jag har alltid firat på båda ställena, julafton hos ena föräldrar paret och juldagen hos den andra. Men att åka från Sverige eller Dubai till Montreal är inte helt enkelt så vi får helt enkelt göra så att vi firar nästa år hos svärföräldrarna i Kanada.

Men nu var det Dubai vi skulle till i år. Jag har varit där 3 gånger tidigare, eftersom mamma och pappa har jobbat där tidigare. Men det är Addes första gång i Dubai och jag hoppas kunna visa honom en fantastisk tid där. Dubai har ju ändrat sig massivt mycket men jag hittar nog kanske ändå. Det kommer nog bli mycket vilande och liggande på stranden. Havet, Arabiska gulfen är fantastisk och bara att vara där är grymt.

Det är inte så himla lång tid kvar tills vi åker men det finns en hel del jag skulle vilja hinna med innan vi åker. Och det är väl bara att sätta igång nu…

December 19 th, Andy, Tim and I are going to be traveling to Dubai to celebrate christmas with my parents. It is going to be very nice with some warmth and we’ll be gone to the 30 th. Unfortunetly that means that we are unable to celebrate Christmas with my in-laws in Canada, which feels really sad. Andy and I have always celebrated with both pairs of parents, Christmas Eve with the first pair and Christmas day with the second. But to go from Sweden or Dubai to Montreal is quite difficult so we’ll celebrate with my in-laws next year instead.

But now it’s Dubai that we are talking about. I’ve been there 3 times before, since my parents used to work there. But this will be Andy’s first time and I hope to be able to show him a fantastic time. Dubai has changed greatly but I hope to that I still find my way around the place. There will be a lot of lazing and laying on the beach too. The Arabic gulf is amazing!

It isn’t that long till it’s time to go but I have quite a bit to do till then. But I guess it’s just time to get to it…

Du kanske också gillar…