Festivities Me Recipe Today

Kvällen

Födelsedagen har varit i vilan och stillhetens tecken, alltså vi har bara njutit av att göra ingenting… förutom då att Adde har jobbat… Kvällen avnjöts på ett mycket trevligt sätt i bubbelbadkaret, med tända ljus, ett glas citronsaft och en bra bok. Älsklingen fixade så fint och mysigt. Även stjärnhimmeln fick vara på och så kunde jag drömma mig bort. Och efter badet hade handukstorken så klart både värmt handuken och min fina rosa morgonrock. Det kunde faktist inte bli bättre…

My birthday has been a nice relaxing day, without musts or don’ts. We have spent the day just doing what we wanted… and resting… except when Andy was working… I’ve spent the evening in the bubbelbath with candles litt, a glas of lemon cordial and a good book. My baby made it very cozy and special. Even the stars were litt. Even the towel heater stood ready to heat up the towel and my bathrobe for after the bath. It couldn’t have been any better…

Du kanske också gillar…