Design

Urbis

Danska webbutiken Urbis har mycket fint. Men något som jag verkligen fastnade för var dessa dörrmattor. Jag gillar inte dörrmattor, jag tycker dem är grymt fula. Jag hatar att dom bara tar upp plats och blir äckliga. Dessa däremot är vackra – en otroligt vacker inredningsdetailj. Dom gör sig speciellt bra på trägolv tycker jag. Jag funderar på om man skulle kunna göra dem själv i filt eller något. Men då är dom ju inte så dörrmattiga antar jag. Men kan man kanske köpa dörrmattematerial någonstans? Som flit men lite grövre och tjockare. Jag gillar dem verkligen…

The Danish webshop Urbis has quite a bit of nice things. But the one thing that really stuck in my mind are their doormats. I usually do not like doormats, I think they are ugly and nasty. I hate the fact that they take up precious space on your floor and that they become filthy. These however are beautiful – they are truly a nice interior design touch. And they do very well on hard wood floors. I was thinking I one might be able to make them oneself in filt. But I guess they won’t be very doormatt:y then. Can you buy doormat material somewhere? Like filt but just a bit thicker and coarser. I really like these though…

Du kanske också gillar…