Fashion

Cocoo

Dom har fått in otroligt vackra smycken på Cocoo. Jag har blivit speciellt förälskad i dessa små skönheter – Macaroons i olika färger – Den rosa eller den gröna skulle göra mig jätteglad 🙂 Jag har köpt en hel del från Cocoo och jag måste verkligen rekomendera dem, servisen är fantastisk, det är fraktfritt och Coco är en helt underbar tjej :-).

The jewelry webshop Cocoo has recieved news and they are very cute. I totally fell inlove with the colorful macaroons. Especially the pink or green one would look great on me. I’ve bought a whole lot from Cocoo and I really have to recomend them, the service if amazing, there is no shipping cost and Coco is an amazing girl :-).

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    så söta så söta! bellisima.webblogg.se

Kommentarer är stängda.