Food

Little food for little folks

Det här är så himla häftigt. Jag som ni troligtvis har märkt kan bli väldigt fasinerad och imponerad av helt löjliga saker. Det här är grymt cool. Yeah, I live on cheap thrills 😀 Detta är alltså en bild på en hemma gjord hamburgare, pomme frites och dricka som är mindre än 5 cm i storlek. Det finns massor av mer bilder på processen här. Jag är milt sagt grymt imponerad på dessa personer, som har tiden och orken.

This is way cool. I have a fasination for mini foods or actually anything that is mini. I get fasinatied by lots of strange things and basically I live on cheap thrills :-). This is a picture of a homemade burger, french fries and drink that is less than 2 in in height. If you like to see some more pictures, click here. Like I said I’m soo amazed by these people that made this projekt. Cootos to them… And if they feel like making burgers for me, I’m all for it…

Du kanske också gillar…