Today

Lördag / Saturday

Dagen går i plockandet och städandets tecken. Det är faktist inte lika spännande som det låter . Men eftersom regnet forsar ner och har gjort hela dagen – så kanske det inte finns så mycket roligare saker att göra. Just nu sitter jag iofs och försöker fixa med ett litet excel-ark med adresser och diverse annan bra och ha information. Det är inte heller lika roligt som det låter .

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Since the rain has been pouring down all day, today is spent fixing and cleaning the house. We are in some dire need to get all our ducks in a row, but it all takes time – precious precious time… Altough I’m taking a small break, while the others work, to make an excel spreadsheet with adresses and other good to have information – and I asure you it ain’t as fun as it sounds .

Have a lovely saturday!

Du kanske också gillar…