Egypt

Tisdagstema – saknad

Nu är jag tillbaka efter MÅNGA veckors uppehåll, har tyvärr inte riktigt haft motivationen men nu hoppas jag att den är tillbaka för att stanna .

Temat idag är inte helt lätt – eftersom det finns så mycket i livet som man saknar. Men idag tänkte jag att jag inte skulle använda mig av saknaden till en person utan snarare saknaden till en känsla…

Jag saknar den känslan som jag hade den dagen då jag tog studenten, i Kairo, Egypten (intill Pyramiderna) – den känslan av att jag inte hade någon aning vad världen skulle erbjuda mig. Hela världen låg öppen vid mina fötter och vilket steg jag än tog skulle jag komma till ett helt annat mål. Jag saknar att känna att nu har jag uppnått något och nu kan det bara bli bättre….

Jag vet att det kanske låter som att jag är ledsen över att det inte är så längre, men det är jag inte utan det är snarare så att jag saknar känslan, men samtidigt så har jag ju hittat min väg i livet och jag är så nöjd så nöjd….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…