Mom-Dad

Sätra Brunn

När mamma fyllde år förra veckan – så hade vi väldigt svårt att komma på vad vi skulle ge henne i födelsedagspresent. Och så kom vi på det – något för “bara” henne – eftersom hon alltid gör allt för alla oss, ger alltid oss alla bra presenterna och bryr sig mycket mer om sig själv än till oss. Då var ju ett perfekt alternativ något spa-liknande. Vi kollade runt på massor med olika ställen, men så bestämde vi oss för Sätra Brunn, som ligger vid Västerås – nära Stockholm, fast ändå inte för nära.

Vi valde då ett övernattningspaket: Brunnsweekend.

Det innebär 1 övernattning antigen mellan fredag och lördag eller mellan lördag och söndag i dubbelrum med helpension.

I helpension ingår: Kaffe, afternoon tea; Middag; Frukost och Lunch

Sätra Brunns lyxkur: 85 min – Denna långa lyxiga kur inleds med en rengörande kroppspeeling och följs av ett avslappnande kurbad med havssalt. Därefter följer en skön aromainpackning där även händer och nagelband får uppmjukande massage med myrraolja och handcreme. Inbäddad i mjuka täcken njuter du sedan av vår långa djuprengörande ansiktsbehandling.

Sätra Brunns lyxkur ++: 135 min – Den mest omfattande kuren – vår lyxkur kompletterad med en skön helkroppsmassage.

Visst låter det trevligt? Visst har hon snälla barn och svärson?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…