Me, Recipe

Ärthjärnans återkomst

Gissa vem som var en ärthjärna även idag??? Kom igen nu…gissa

Ni som gissade på Elvis, hade alltså fel, eftersom det var JAG som var ärthjärnan även idag…Jag är stolt, BIG TIME.

Idag, trött som ett as, pallrar jag iväg till skolan och sitter i stort sett och halvsover. Pappa tyckte nog att jag var relativt otrevlig, men det skiter jag i. Jag har “ingen” röst, och det lilla jag har behöver jag för min presentation idag. AnyWhoooo….

Vi kommer fram och går ur bilen, jag tar jättelång tid på mig när jag samlar ihop mitt pick och pack. Termosmuggen, vattenflaskan, datorväskan och så vidare. Eftersom jag har te kvar i muggen så bär jag den i handen och lägger ner vattenflaskan i datorväskan. Börja knalla till skolan. Efter ett tag, när jag har kommit till skolan, gått in i datorlabbet och printat ut min inlämningsuppgift, eftersom det inte gick hemma, så inser jag att det typ forsar vatten ifrån min datorväska. Och inte nog med det, men det är vatten över hela golvet. Jag tar mig snabbt till ett grupprum men allt i händerna och lägger ut allt det blöta på bordet. In på toa för att hämta pappersservetter. Plocka ur datorn som som tur är INTE blev blöt och börjar försöka torka alla mina grejer. Alla papper var dyngsura så det är bara att slänga, plånboken dryper med vatten. Mina pilleraskar innehåller en vit sörja…Och så när jag fått ur alla datorsladdar (elkablar) så inser jag att hela botten av väskan är fylld med 1 cm vatten. Flaskhelvetet måste ju inte ha varit stängd.

Nu har jag torkat alla grejerna, förutom plånboken som troligvis är gjord på wettex duk, eftersom den har blivit astung och blöt. Jag var ju lite rädd när jag skulle koppla in laddsladden för datorn i uttaget eftersom “vatten och el är inte så bra polare”. Men det verkade fungear ändå. Så nu är jag nöjd och glad, för det enda jag behöver idag är att min dator går att ladda och att allt fungerar. För annars blir nog min lärare lite less….

Sen får vi väl se om mina rosa-hörlurar (I LOVE THEM), mitt headset till mobilen, min usb sladd till telefonen och kameran fungerar sedan. Men det är ett senare problem.

Ja, gott folk, ärthjärnan at your service…

Note to self: Skaffa vattentäta påsar, kärl och påsar för sladdar och piller!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…