Mariestad

Sista gången till Mariestad

Jag är på väg till Älsklingen igen, till Mariestad för troligtvis den sista gången 🙂 I alla fall om jag själv får välja…

Det är alltså flytt helg, en 3:a på 4:de våningen utan hiss, med ganska mycket saker som ska flyttas. Men det blir nog inga problem eftersom vi troligtvis blir 5 st. Skönt!

Nu ska jag bara ta med mig lite grejer dit också…lite sånt där som älsklingen kommer att behöva sin sista vecka i Mariestad, typ en uppblåsbar madrass…Som väg bly bara så ni vet och svärfars present som den också väger en hel del! Men för min del tänkte jag försöka ta med mig så lite som möjlig men kameran ska med samt lite andra grejer. Ja ja…ser ni någon som ser ut som hon håller på att kreverar på Södertälje syd, Arboga stn eller Töreboda stn så kan ni ju hojta till 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…