Media

Böcker till försäljning

Jag är en riktigt bok-junkie, har extremt mycket pocketböcker och samlar på olika författare – detta gör ju att jag får dubbletter ibland eftersom jag får böcker och det är inte alltid helt lätt att komma ihåg vilka böcker man har. Jag gillar enbart pocketböcker så ibland blir det ju lite fel. Då tänkte jag kolla om det var någon av er som är intresserade av böckerna. Jag säljer dem billigt 5 kr st + porto. Om ni är intresserade mejla mig karoleen.lindberg@gmail.com. Alla böckerna är i fint skick och oanvända, några är lästa, men i så fall står det.

  • Henning Mankell – Pyramiden (läst)
  • Ed McBain – Mördarens val
  • Agatha Christie – Dolken från Tunis
  • Enid Blyton – Fem på mystiska heden (hardback)
  • Anne Holt – Bortom sanningen
  • Anne Holt – Det som tillhör mig
  • Thomas Harris – Röd Drake (hardback)
  • Agatha Christie – Ten Little Niggers (hardback)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…