Friends/Family

Hemma hos reportage hos pappas moster

När vi var på Gotland v30 så var första anhalten efter att ha kommit av Gotlandsfärjan var hos pappas moster och hennes man i deras sommarhus i Lickershamn. Vi fick komma dit på frukost vilket var väldigt mysigt eftersom vi var väldigt trötta och hungriga eftersom vi lämnade mamma och pappas hus kl 02.00 och färjan gick från Nynäshamn kl 04.50 och anlände på Gotland kl 08.05. Frukosten var i alla fall helt underbar, mycket gott bröd och goda pålägg. Musigt!

Deras stuga är väldigt liten men dom håller på att inreda övervåningen så att det blir lite fler sovplatser men det var otroligt mysigt. Och sen var det väldigt trevligt inrett. Så jag tog lite bilder av några fina delar av deras inredning.


En krukupphängare som dom hade köpt på fastlandet på Trosa marknad som jag verkligen tyckte om. Men den är ju verkligen inte svårt att göra själv, så jag tror att jag får sätta pojken på det. 

En väldigt enkel men otroligt mysig inredningsdetalj är att lägga en fårskinsfäll på en stol. Otroligt enkelt men bara underbart smart och ger en väldigt bra stug-feeling.

Upphängda silver detaljer ovanför matbordet som verkligen var pricken över i:et och mycket charmigt som bara den. Jag började till och med samla på mina egna silvergrejer som jag ska använda själv nån gång


Fina småsaker i silver och sten, som plockades från stranden vid deras stuga.

Och så en närbild på en av mina favorit grejer i hela huset. Ni ser stenen med det lilla ljusblå hjärtat i mitten? Jag trodde det var något som dom hade köpt för dyra pengar, men visade sig vara lite stenar dom samlat från stranden och sen en bit från en upphittad ring som barnbarnet hade glömt när hon var där sist. Bilden kanske inte blev så bra, men det var jättefint.

Tack så mycket för att vi fick komma och hälsa på er och för den trevliga frukosten och promenaden!



Copyright: Karoleen Lindberg – Om du vill låna några bilder eller text var god fråga. Kontakta mig om ni ser någon av dessa bilder eller text på någon annan sida eller om ni undrar över något; karoleen.lindberg@gmail.com .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…