Friends/Family

Naturen på Gotland del 1

Jag tog över 500 bilder på Gotland och de flesta blev riktigt fina. Den Gotländska naturen är helt fantastisk och man kan inte låta bli att förundras över hur annorlunda det är jämfört med fastlandet. Dessa bilder är tagna vid pappas mosters stuga, vid Lickershamn och det är väldigt vackert.

En väldigt vacker kvarn i närheten där dom bor, lite undanskymd men ett trevlig del av promenad vägen ner till havet. Jag älskar den lummiga naturen som ger nästan en trollskogskänsla.

Det hade precis regnat när vi var gick ut på våran promenad och molnen låg fortfarande och lurade, men det bedrog väldigt mycket till den gemytliga atmosfären.

Jag ÄLSKAR dessa staket och hoppas att jag någonsin kommer kunna ha ett sånt.

Och så givetvis dessa fantastiska blommor vid vägkanten. Den gula och blåa kombinationen med stenarna i bakgrunden, gör bara att jag blir glad. Och dessa blommorna finns över hela Gotland och inte minst på Fårö där vi bodde i 1 vecka.

Copyright: Karoleen Lindberg – Om du vill låna några bilder eller text var god fråga. Kontakta mig om ni ser någon av dessa bilder eller text på någon annan sida eller om ni undrar över något; karoleen.lindberg@gmail.com . 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…