Design, Fashion

Harriet Carter

På något underligt sätt så hamnade jag på Harriet Carters webaffär och blev helt betuttad av de helt makalöst knasiga sakerna som finns att köpa. Helt fantastiska saker! Därmed tänke jag dela med mig till er…för jag kan absolut inte hålla det för mig själv.  Har du tråkigt någon kväll – är det värt ett besök…om bara för att pigga upp lite.

Lawn Aerator Sandals – På rea för $ 7.85 – Spiksulor som man fäster på ett par vanliga skor för att lufta gräsmattan. Ja inte vet jag, detta är kankse jättenödvändigt, men jag kan inte för mitt liv förstå vem skulle använda sig av dem. Ni som har trädgårdar – är detta verkligen något man skulle använda?
Money Machine – Pris $ 5.98 – En “machin” där man tejpar ihop sina sedlar och sen rullar ihop dem till en rulle och sen ger man bort den till någon i present. Ja, istället för att då lägga pengarna i ett kuvert så tar ju dessa pengar “aldrig” slut
Card Holders – På rea för $ 4.85 – Precis som det låter, kort hållare för lata människor som inte orkar hålla i sina kort. Typ som ett ställ som man har till Alfapet. Yep det är otroligt jobbigt att hålla i sina kort – uj ja…
Toe Straightener – Pris $ 5.98- $ 6.98 – Ja för er som har krokiga tår, så finns det nu ett hjälpmedel… Jag säger inget mer…
Eyeglass Visor – Inget pris – Alltså, en skärm att fästa på solglasögonen så att man inte behöver ha keps på sig, och förstöra håret – vilket otroligt I-lansproblem.
Bear Tree Face Set – Pris $ 12.98 – Ett av det mest onödiga jag sett på länge…jag förstår inte vitsen…dom är fula och helt onödiga. Men i alla fall – det är ett trä set av olika djur ansikten – björnar, katter, älgar och ugglor och sen fäster man dem på ett träd – så att ansiktet träder ut ur stammen. Helt bisart tycker jag…
Book Shade – Pris $ 4.98 – Visst är det jobbigt när man ligger i solen och det är för ljust att läsa sin bok? Nehej, ni har inte heller upplevt det…Konstigt… Men tydligen är det en jobbig del av livet i USA för dom har skapat som ett litet parasol för att fästa på boken.
Shredder sissors – Pris $ 7.98 – En sax med flera “knivar” för att klippa flera klipp samtidigt – I stort sett en manuell dokumentförstörare, men tydligen ska den användas till att klippa sönder plastkort – eftersom det är jobbigt att klippa flera gånger klipp.
Sandwich maker – Pris $ 9.98 – Bacon och äggtillagnings kärl för microvågsugnen. Nödvändig som bara den…
Cereal Box Tops – Pris $ 9.98 – Ett plastlock så att flingorna inte blir mjuka och soggy. Ännu en plastbit som troligvis bara kommer att ligga där.
Rotato Express – Pris $ 24.98 – En av mina favorit lat-prylar! Så att man slipper skala potatisen själv, utan fäster potatisen i en anordning och sen vevar man på en spak och då snurrar potatisen mot en kniv och blir skalad. Usch säger jag bara…
Cap washer – Pris $ 4.98 – En plastställning att lägga dina kepsar i när du ska tvätta dem i tvättmaskinen. Är det bara jag som tycker att det är lite fusk? Man ska inte tvätta kepsar – dom ska vara äckliga och lukta lite unket, och när dom är tillräkligt äckliga så lägger man undan dem – på en hylla eller något – och skaffar sig en ny keps…man kan inte tvätt dem, det är fusk.
Stamp dispenser – Pris $ 14.98 – En mässings ask där man kan lägga en rulle med frimärken. Nästan som en tjeprulle. Ja, onödigt, men om man gillar sånt där krimskrams som man kan gravera med sitt namn så är det kanske trevligt.
Sen fanns det faktist 2 saker som jag gillade. Eller rättare sagt som jag tyckte man skulle kunna använda.
Rafter shelves – Pris $ 14.98 – Smart anordning faktist, eftersom den använder en väldigt oanvänd plats. Min pappa har gjort något liknande men han har använt vanliga plankor. Dem är perfekta. Men jag skulle inte köpa dem, jag skulle göra dem själv.
Six-pack cooler – Pris $ 7.98 – Ett kylblock gjort för att stå mellan 6 33 cl burkar i en kylväska. Faktist väldigt smart eftersom den ger mer ytkontakt med burkarna.
Oj det blev en hel del grejer det där

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…