Festivities Mariestad

Midsommar 2007 – So far…

02.00 Går och lägger mig i sängen, är forfarande inte trött, men det kanske är bra att försöka sova i alla fall. Älsklingen har sovit i 4 timmar på soffan och det är dags att väcka honom så att han lägger sig i sängen istället.

03.00 Har fortfarande inte somnat, men boken verkar äntligen bli lite bättre.

08.30 Vaknar och hittar sängen tom, hjärtat har varit uppe i någon timme. Älsklingen informerar om att det spöregnar och att det troligtvis inte blir någon grillning ikväll. Går upp och börjar prata om frukost – dounuts är det enda som låter gott, möjligtvis croissont med smör och sylt. Vi har inget av dem hemma. Älsklingen börjar prata om en omelett, vi har inte ägg hemma. Så efter någon timme, drar vi till Ica.

09:30 Hittar massor av kul på Ica, nyttigheter som chips och ostbågar, mumsigt Köper grejer till frukost – till omelett och frukostkorv samt bröd. Sen hittar älsklingen ölkorv och det blir några korvar där också.

09:45 Vi kommer hem och ska parkera bilen och älsklingen kommer på att vi inte har köpt ägg. Vi åker vidare till Willys istället. På vägen dit börjar vi prata om McD och inser att det kl 10.00 börjar de göra Hamburgare, och det är ju inget som slår Hamburgare till frukost. Vi åker in på Lidhl istället för Willys och hittar diverse annat onyttigt – rån, pistachnötter – och ägg.

10.00 Vi står på McD parkeringen och inser hur patetiskt det är att äta McD på midsommar, men vi låtsas vara på genomresa till ett firande Allt blir bättre med lite fantasi

10:45 Vi är hemma med all shopping och fyller kylen, skafferiet och frysen med diverse onyttigheter. Vi sätter oss vid datorn och spelar lite spel.

11:15 Dounut time. Mumsigt.

11:30 Las Vegas, chips, ostbågar, Cola Light och nötter. Jo då, det känns nyttigt.

15:00 Älsklingen tröttnar lite på TV-tittande och sätter sig och spelar spel på datorn. Jag sitter här. Och jag lovar det är bara pistachnötterna som är slut

Allt detta för att det spöregnar ute, jo då, midsommar är kul…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…