Blog

Desperat någon?

Ja, jag vet inte ens vem denna Jodie Marsh är men hon har skapat en hemsida för att hitta en äkta man. Eller rättare sagt så har hon hemsidan för att uppmärksamma auditions som hon har i London, Edinburgh, Sheffield:, Birmingham, Cardiff och Bournemouth – där killarna får “visa upp” sig själva.

“I’m desperate to settle down with the man of my dreams. So, I’m launching a nationwide search to find a fella, but not just a boyfriend, I’m on the look out for a husband! That’s right, I’m getting married.”

“I KNOW my soul-mate is out there, I just don’t want to wait any longer to meet him. The big question is … IS IT YOU?! If you think that maybe, just maybe you might be THE ONE then please get in touch, it could be the best decision you ever made.”

Jag tycker det verkar vara lite väl desperat, men vad vet jag

Här hittar ni hennes fantastiska sida.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…