Adde, Mariestad

En mysig onsdagskväll

Jag åkte till älsklingen i Maryville i onsdags och när vi kom hem så spenderade vi kvällen på balkongen i vår helt hemmagjorda dagbädd Det var otroligt mysigt att bara ligga ute på balkongen på ett “lagom” mjukt underlag och njuta av värmen och solen. Vi änvände oss av 2 ambulansfiltar och alla kuddar och täcken vi kunde hitta. Även en sovsäck användes, som kom väldigt bra till hands när det senare blev lite väl kyligt ute på balkongen.
Självklart hade vi fixat några Calippo och vi hittade en halv-löst sukoko tidning som vi kunde klura lite i. Jag är ju helt såld på Calippo Cola just nu, och min älskling är underbarast i världen som fixar dom till mig

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…