Adde, GDS/DIY, In-laws

I helgen

Är hemma hos Addes föräldrar i helgen. Vi (läs Adde) hjälper till med en renovering som dom gör. Jag sitter mest och latar mig, ibland hjälper jag till och laga mat eller handlar men jag gör inte så mycket mer :S Känner mig lite smått skyldig att jag inte kan hjälpa till så mycket, känns som att jag borde kunna hjälpa till mer, men eftersom jag har tummen mitt i handen är det troligtvis bäst att låta bli. Adde är däremot väldigt duktig, även fast han aldrig gjort sånt här tidigare så fixar han det gallant och kommer på en massa brillianta ideer om hur det ska göras och vad som är bäst.

Väldigt trevligt att vara här!

Hoppas att ni har en trevlig helg!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…