Shopping

Himlas utförsäljning

Glömde ju berätta att Älsklingen och jag var på Himlas lagerutförsäljning för ett tag sedan, eller rättare sagt på min födelsedag, 3/11. Jag var eld och lågor innan vi skulle dit, hade hört att det var dags för den årliga utförsäljningen på radion och har velat gå dit flera år i rad, men när vi kom fram blev jag fruktansvärt besviken. Det var väldigt få saker, väldigt trista saker och inte speciellt bra priser heller. Usch vad besviken jag blev.

Dom brukar ju ha väldigt fina grejer. Om man tittar på deras hemsida på deras sortiment hittar jag massor av fina grejer som jag skulle vilja ha. Men det känns som att om det är en utförsäljning ska det ju vara ganska mycket billigare än vanligt, men det var det inte. Det kankse var nån tia billigare, och då är man ju inte så “inclined” att köpa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…