weather

Promenad i det fria

Hittade en länk på Buzz om en Bergspromenad i Kina. Snacka om att det var det en av de coolaste sakerna jag någonsin sett. Jag skulle älska att ta den här promenaden. Tydligen är promenadens slut destination det här klostret (?) på toppen av berget och enda sättet att komma till toppen är att gå längst med väldigt smala broar byggda längst med bergets sida. Det är nog ingenting för någon som är rädd för höjder men samtidigt kan jag tänka mig att det är en otroligt upplevelse och att när man väl kommer fram till toppen känns det verkligen som att man har världen vid sina fötter. Tyvärr har jag ingen större koll på var detta ligger, hur man kommer dit och så vidare. För det vore helt grymt att ta denna promenaden om man någonsin befann sig i Kina. FYI så vill jag åka dit för att titta på Kinesiska muren också, och då vore det perfekt läge att besöka detta berget också. Mer blider på detta otroliga promenad stråk hittar du här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…