Adde, Food

18 månader

När gubben och jag firade halvårsjubelium så firade vi med att laga god mat och drack gott. Vi stog i valet och kvalet mellan att göra 3 rätters hemma och gå ut och käka. Jag tyckte inte vi behövde gå ut, men jag tror pojkvännen var inne på att göra det. Vem tror ni fick bestämma 😉 Nej, men jag tyckte väl i stort sett att det enda jag vill är att vara med min älskling och njuta lite, och oftast när vi går ut och käkar så får man inte riktigt det man vill – det blir aldrig riktigt bra. Lite svårt att njuta av varandra när en massa andra människor sitter och snackar och är högljudda. Nu menar jag inte att det är trevligt när gubben och jag är ute och käkar men ibland kan det bli lite för mycket. Men vi ska ut och käka nån gång när vi firar så slipper gubben äta min läskiga mat.

Gubben gjorde förrätten – lax och kräftskärtstoast. Väldigt gott. Till toasten drack vi öl, det var också väldigt smaskigt. Det blev en extremt lyckad förrätt.

Vi hade stek till huvudrätt. Vi gjorde klyftpotatis med rosmarin (en riktig oss-favorit), pepparstek och sauterade champinjoner med bearnaise-sås. Det var så otroligt gott, tyckte vi båda två. Riktigt lyckat. Vi ville köra på ett Black-White effect och vi fick till det ganska bra och så drack vi ett fint rött vin som älsklingen fått som och sparat till ett perfekt tillfälle. Tydligen tyckte han att det var ett perfekt tillfälle att fira halvårs-firande.

Det var ju iofs ett tag sedan vi firade detta men jag har inte riktigt tagit min tid för att skriva ihop ett fint inlägg. Jag tyckte i alla fall det var en trevlig middag, hoppas gubben tyckte det var trevligt och tillräckligt firande, för den “stora” dagen. Ni fick ju se mina fina roser som jag fick av älsklingen tidigare, men om ni vill se dom igen så finns dom här 🙂
Tack älsklingen! Tack att du har stått ut mig så länge! Älskar dig…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…