Food Mom-Dad

Mammas födelsedag

Min mamma fyllde år i torsdags och igår var det släktkalas. Vi var ca 15 st, tyvärr kunde inte min Älskling vara med eftersom han var sjuk, men det kommer fler gånger. Som alltid är Lindbergs festerna väldigt trevliga och den här var ingen skillnad. Mamma fick väldigt mycket fina saker i födelsedagspresent och var glad över dagen totalt. Vi började ganska tidigt med maten och det blev mycket smaskigt. 
På menyn fanns det: 
Hemmalagad smörgåstårta 
Kycklingpaj 
Räkpaj 
Kyckling satay och jordnötssås (Sås importerad enda från Malaysia – riktiga satay landet) 
Grönsallad  

Till desert fanns det: 
Marängtårta 
Cheesecake med hallonsås 

Det var en väldigt god fest 🙂 Men framförallt var Smörgåstårtan helt f*cking amazing! Jag har nog inte smakat en så god smörgåstårta någonsin. Det var som ni ser på bilden räkor, lax och ägg på tårtan. Sen så var det ägg, capris, crab-sticks, oliver, sweet chilisås, persilja, mayonnäs, tonfisk, gräddfil, räddisor, gurka och creme fraiche. och lite annat som jag inte riktigt kommer ihåg just nu. Det kankse låter som en extremt knepig kombination men det är faktist så att det var helt otroligt gott. Det var ca 1/6 del av tårtan kvar efter alla hade ätit. Mamma är ju en otrolig kock, så hon vet att det kommer att bli bra, hon har koll på vad man kan och vad man inte kan ha i. Mycket trevligt var det i alla fall! Men som jag har sagt tidigare är det ju alltid trevligt hemma hos Lindbergs.

Grattis mammis!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…