Funny

Steve Irwins död

Det är fruktansvärt att Steve är död, han var verkligen ett orginal. Han var rolig att titta på, gjorde saker som man inte trodde någon skulle göra och samtidigt lärde han ut enormt mycket om djurlivet i Australien. Jag råkar vara en sån där som tycker att just Steve’s program var riktigt underhållande dels för att han vara ett orginal dels för att jag skulle aldrig någonsin få uppleva sånt här på riktigt, hur mycket jag än skulle vilja. Jag har en enorm fasination med ormar, krokodier och annat för andra “läskiga djur”. jag trycker det är otroligt sorgligt att han har dött och världen har verkligen förorat ett riktigt orginal, en person som verkligen behövdes, en person som inte var som ALLA andra. Jag ser det som så att visst var det hemskt att han dog av ett Stingrockesting (heter det så) men samtidigt dog han när han gjorde något han älskade, han var ute bland djuren och filmade. Han dog i sitt esse. Ett stor misstag skedde där på något sätt rockan blev skrämd och oturligt nog träffades Steve precis i hjärtat. När alla händelserna kom tilsammans tillförde det ett väldigt olyckligt slut. En olyckshändelse.

MEN något som man inte kan förstå är att det finns folk som nu går omkring och tar livet av Stingrockor för att hämnas Steves död. Vilken funtad människa som helst förstår ju att hämnd inte brukar leda till att något gott händer, och det kommer det verkligen inte göra i detta fall heller. Stingrockor är otroliga djur. Jag har dykt i närheten av stingrockor och man behöver absolut inte vara rädd för dem. De är fridfulla och så otroligt vackra. Det ser nästan ut som att dom flyger i vattnet. De är nästan som havets fåglar. Att gå omkring och döda dessa djur och skära av dem deras svansar är bara helt absurt. Jag förstår inte hur en funtad människa skulle kunna göra något så hemskt?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…